•  2310 686 440       Όδος Κάλβου, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη 

Η νέα γενιά επίτοιχων λεβήτων

Ο ορισμός της αποδοτικότητας του μεθαύριο
Επικοινωνήστε
 • Erp-Ready
 

Λέβητας FGB

INSIDE FGB 2021 v3

 

 

Η σειρά επίτοιχων λεβήτων FGB διατίθεται σε 3 μεγέθη (ισχύος 20,24 και 31 kW) και σε 2 εκδόσεις για θέρμανση και θέρμανση με ΖΝΧ (combi). Ο FGB προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο καταναλωτής από έναν επίτοιχο λέβητα συμπύκνωσης αερίου με δυνατότητα λειτουργίας με φυσικό αέριο ή υγραέριο. Made in Germany.

 

Ο σχεδιασμός:

Ο μοντέρνος εξωτερικός σχεδιασμός και οι μικρές διαστάσεις του δίνουν πολλές επιλογές στην εγκατάσταση του.

Τα εξαρτήματα και τα εσωτερικά μέρη του αποτελούνται από ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά όπως σωλήνες χαλκού, εναλλάκτη θέρμανσης από κράμα αλουμινίου, υδραυλικό μπλοκ από υαλονήματα ενισχυμένα με πολυαμίδιο, εναλλάκτη θερμότητας για τα ΖΝΧ από ανοξείδωτο χάλυβα στην έκδοση combi. Ο προχωρημένος σχεδιασμός του συμπαγούς εναλλάκτη θερμότητας περιλαμβάνει μεγάλες και απλές διαδρομές. Ο υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής και ανεμιστήρας σε συνδυασμό με την υψηλή θερμική αγωγιμότητα του εναλλάκτη κατατάσσουν τον FGB εύκολα στην κλάση Α της ενεργειακής οδηγίας ErP. Εξαρτήματα, όπως η βαλβίδα ασφαλείας, η λεκάνη συμπυκνωμάτων, το δοχείο διαστολής, το εξαεριστικό και το κλαπέτο καυσαερίων (για εγκατάσταση σε συστοιχία), περιλαμβάνονται στην στάνταρ έκδοση του. Η εγκατάσταση και η συντήρηση του υλοποιύνται σε ελάχιστο χρόνο από ένα μόλις άτομο λόγω του σχεδιασμού στη συνδεσμολογία του.

 

Τα χαρακτηριστικά του:

Ο σχεδιασμός του θαλάμου καύσης έχει γίνει με κριτήριο την πιο καθαρή καύση και τον αποδοτικότερο διαφορισμό (έως1:6) σε πολύ χαμηλές πιέσεις αερίου. Ο ενσωματωμένος αυτοματισμός υποστηρίζει τη λειτουργία αντιστάθμισης (αισθητήριο προσφέρεται ξεχωριστά), είναι συμβατός με όλους τους αυτοματισμούς της Wolf, υποστηρίζει τη σύνδεση με ηλιακό σύστημα και παρέχει σύνδεση μέσω διαδικτύου ή iOS/android εφαρμογή (το WOLF LINK PRO προσφέρεται ξεχωριστά). Η λειτουργία ελέγχου και παρακολούθησης για τον τελικό καταναλωτή και τον εγκαταστάτη δίνει τη δυνατότητα για απομακρυσμένη σύνδεση με το λέβητα. Η μεγάλη οθόνη εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με απλό και κατανοητό τρόπο.

Η υψηλή ροή του ΖΝΧ με εύρος από μόλις 2 l/min έως 16 l/min σε συνδυασμό με τη λειτουργία quick start και την προσαρμογή της θερμοκρασίας με υψηλή ταχύτητα, εξασφαλίζουν πάντα την επιθυμητή θερμοκρασία του ΖΝΧ.

Το νέο σύστημα ελέγχου του κυκλοφορητή μειώνει τη θερμοκρασία επιστροφής για περισσότερη συμπύκνωση, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και καθαρότερο εναλλάκτη.Τώρα με το ΝΕΟ υδραυλικό σετ σχεδισμένο αποκλειστικά από τη WOLF

 

Πλεονεκτήματα για τον εγκαταστάτη:

 • στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
 • εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση
 • προχωρημένος σχεδιασμός αυτοματισμού
 • συμβατότητα με την ενεργειακή οδηγία ErP – Κλάση A
 • απομακρυσμένος χειρισμός WOLF LINK PRO
 • υψηλού επιπέδου στάνταρ εξοπλισμός
 • απλή σύνδεση με ηλιακό σύστημα για ΖΝΧ
 • συμβατότητα με τους αυτοματισμούς της Wolf
 • εύρος διαφορισμού έως 1:6

Πλεονεκτήματα για το τελικό καταναλωτή:

 • υψηλή ποιότητα - υψηλή αποδοτικότητα
 • χαμηλό κόστος χρήσης
 • λειτουργία μέσω smartphone WOLF LINK PRO
 • μοντέρνος σχεδιασμός
 • σταθερή θερμοκρασία των ΖΝΧ
 • μικρές διαστάσεις
 • εύκολο χειριστήριο

 

specs FGB

 

Εγκατάσταση λέβητα αερίου FGB της WOLF

Λέβητας CGB-2

CGB 2

wolf logo

 

Γιατί αξίζει ενεργειακά η τεχνολογία συμπύκνωσης;

Για μια αξιόπιστη θέρμανση με αέριο

Αέριο το καύσιμο του μέλλοντος

Όποιος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη τεχνολογία συμπύκνωσης που προσφέρει η Wolf, επιλέγει
μια εξαιρετική και σίγουρη για το μέλλον ενεργειακή πηγή θέρμανσης, με την οποία μπορεί να κάνει απόσβεση της επένδυσης του τόσο σύντομα, όσο μα καμία άλλη ενεργειακή επένδυση. Η τεχνολογία είναι πλέον ώριμη και το φυσικό αέριο είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτό καύσιμο. Ανά kWh απελευθερώνονται μόνο 200 gr. CO2 (σε σύγκριση με το πετρέλαιο των 270 gr/kWh και το κάρβουνο των έως 400 gr/kWh).

Η υψηλής τεχνογνωσίας τεχνολογία συμπύκνωσης εξασφαλίζει τη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα:
με την προσαγωγή των καυσαερίων στα „κρύα μέρη“ του εναλλάκτη θέρμανσης και την μετατροπή τους σε ρευστά (συμπυκνώματα) εξασφαλίζεται η επιπλεόν ενέργεια που προκύπτει απο την εναλλαγή των φάσεων αερίου/ρευστού. Η ενέργεια αυτή που χρησιμοποιούμε τόσο για τη θέρμανση, όσο και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μπορεί να αποφέρει ένα πρότυπο βαθμό απόδοσης έως και 99% (Hs) και ταυτόχρονα περιορισμένη κατανάλωση και ελάχιστες εκπομπές ρύπων.

Γιατί τεχνολογία συμπύκνωσης της Wolf;

BlueStream® -Αποδοτικότητα με ένα πλήκτρο

Οι νέοι λέβητες της Wolf με τεχνολογία BlueStream® θα σας κερδίσουν γρήγορα.
Το σκεπτικό βασίζεται σε 4 σημεία καινοτομίας που τους διαφορποιούν από τις προηγούμενες εκδόσεις:

 1. Ο νέος αυτοματισμός ελέγχου της καύσης που αυτοπροσδιορίζεται συμφωνα με τη λειτουργία της ειδικής αυτορυθμιζόμενης βαλβίδας αερίου ανάλογα με το είδος του καυσίμου και τη θερμογόνο δύναμή του.
  Ξεκινώντας από την ελάχιστη ισχύ των 1.8 kW εξασφαλίζει λιγότερες εναύσεις του καυστήρα, εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων και μέγιστη αποδοτικότητα.
 2. Η ήδη πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε κατάσταση standby σε όλα τα μέχρι σήμερα μοντέλα της Wolf, τώρα ακόμα χαμηλότερη. Γιατί εκτός της κατανάλωσης αερίου υπάρχει και η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
 3. Η έξυπνη λειτουργία του κυκλοφορητή μειώνει ακόμα περισσότερο την ηλεκτρική κατανάλωση του λέβητα.
 4. Η ευφυής τεχνολογία αυτοματισμού της Wolf με δυνατότητα σύνδεση σε Smartphone ή ηλεκτρονικο υπολογιστή επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση στην οποιαδήποτε ζήτηση θέρμανσης.

icon1icon2icon3

 

 

WOLF CGB-2

Για μια αξιόπιστη θέρμανση με αέριο
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

specs

Λέβητες MGK 2 WOLF

Θέρμανση μεσαίων και μεγάλων απαιτήσεων
Εξοικονόμηση και λειτουργικότητα υψηλών απαιτήσεων
Επικοινωνήστε
 • Erp-Ready

Τεχνικά Χαρακτηριστικά